NAWIGACJA

POLECAMY

Zapraszamy na stronę LZN.

Informacje o Jubileuszu 70-lecia

11 marca 2016

Szanowni Absolwenci!

Informujemy, że w dalszym ciągu przyjmujemy ankiety i wpłaty. To jest 70-lecie szkoły i bez Waszej obecności uroczystości nie miałyby sensu.

Prosimy jednak o szybsze podejmowanie decyzji ze względów organizacyjno-logistycznych. Ważne - proszę wpisujcie swoje adresy pocztowe - zaproszenie przyjdą pocztą, a także telefony i maile, potrzebne do bieżących kontaktów.

Poinformujcie również koleżanki i kolegów.

Bal - odbędzie się w nowym obiekcie restauracyjnym połączonym z hotelem na granicy Psiego Pola.

O szczegółach poinformujemy w stosownym czasie. Natomiast możemy zapewnić, że nie obowiązują fraki i długie suknie, a bal traktujcie jako miłe spotkanie towarzyskie uświetnione dobrą muzyką.

Spotkanie Noworoczne 2016

16 stycznia 2016

16 stycznia 2016 roku ponownie spotkaliśmy się korzystając z czasu świątecznego, zabawa była wyborna. POdczas spotkania wręczono dyplomy jubilatom 80-latkom, podziękowano sponsorom za wspieranie działalności Stowarzyszenia i ich wkład w tworzenie Izby Historii szkoły. Jak co roku pani Dyrektor Jolanta Mazurkiewicz-Kaczyńska przedstawiła obecną sytuację  szkoły, opowiedziała o planach na rok następny, korzystając z okazji zaprosiła do udziału w jubileuszu 70-lecia LZN.

Jeden z naszych absolwentów, Jerzy Krajewski zaprezentował swoją działalność zawodową, w ciekawy sposób opowiedział czym zajmuje się jego firma, mogliśmy też obejrzeć ją w krótkim filmiku przyniesionym przez niego. A potem... były tańce, rozmowy, przeglądanie kroniki, czyli zajęcia w podgrupach.

Życzenia świąteczne

23 grudnia 2015

Spotkanie Noworoczne

09 grudnia 2015

W dniu 16 stycznia 2016 r. o godz. 16.00 w sali bakietowej „Podano” (dawna stołówka LZN) rozpoczynamy kolejne spotkanie noworoczne. Koszt uczestnictwa wynosi 90 zł od osoby.

Wpłaty należy dokonać najpóźniej do dnia 9 stycznia br. na konto Stowarzyszenia: konto 32 1020 5226 0000 6702 0230 3782 (z dopiskiem spotkanie noworoczne) lub bezpośrednio w siedzibie Stowarzyszenia w każdą środę i piątek w godz. 10-14.00. Wpłata jest równoznaczna z uczestnictwem.  Zapewniamy ciepły posiłek i przystawki, napoje chłodzące, kawę, herbatę, muzykę, dobrą zabawę i śpiew.

Zapraszamy Członków Stowarzyszenia, wszystkich Absolwentów, Nauczycieli i Sympatyków z Rodzinami. Może to odpowiednie miejsce i czas na spotkania klasowe?

Zarząd

Ankieta dla Absolwenta - 70-lecie LZN

27 października 2015

Drogi Absolwencie LZN - w związku ze zbliżającą się rocznicą 70-lecia szkoły przygotowujemy się do jej obchodów. Chcemy, aby 70-leciu LZN wzięło udział jak najwięcej jej Absolwentów zwracamy się z prośbą o wypełnienie ANKIETY , która pozwoli nam odpowiednio się przygotować.
Jeśli masz kontakt z kolegami, koleżankami z klasy, prosimy, przekaż informację. Z góry dziękujemy.
Ankieta dostępna jest też na stronie LZN w zakładce 70-lecie i na FB.

Październikowy Piknik "Integrujmy się"

02 października 2015

Zapraszamy na Piknik "Integrujmy się"  w dniu 3 października 2015 roku

w godzinach od 13.00 do 19.00 w Lotniczych Zakładach Naukowuch.

W programie liczne atrakcje dla dorosłych i dla dzieci, np. szybowiec, drony, stoiska z różnościami, konkursy sprawnościowe, wypieki, ciastka, kawa, a także wystepy dzieci i młodzieży z okolicznych szkół.

Wrocławski Budżet Obywatelski 557

30 września 2015

Miej wpływ na to, jak będzie wyglądało Twoje otoczenie. Budowa obszaru aktywności ruchowej dla mieszkańców Psiego Pola i okolicPopieramy Wrocławski Budżet Obywatelski Projekt 557. Projekt wiąże się z przebudową terenów wokół LZN, tak, aby stał się obszarem aktywności ruchowej dla mieszkańców Psiego Pola i okolic.

Link do głosowania:

Próg  3 od 500 tyś.

Numer projektu: 557

Uwaga! Spotkanie Noworoczne!

12 września 2015

Zw względów organizacyjnych Stoptanie Noworoczne - odbędzie się 16 stycznia 2016 roku. Przepraszamy za zmianę. O szczegółach będziemy informować w późniejszym czasie.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Copyright by www.stowarzyszenieabsolwentowlzn.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.
Projekt i CMS: d4u.pl