NAWIGACJA

POLECAMY

Zapraszamy na stronę LZN.

Jubileusz 70-lecia LZN

Program uroczystości 70-lecia LZN

8. października 2016 roku

9.30 - Msza Św. z poświęceniem sztandaru, kościół  parafialny

p.w. św. Jakuba i Krzysztofa na Psim Polu

10.30 - Przemarsz do LZN

11.15 - Musztra paradna

12.00 - Część oficjalna:

- uroczystość w auli szkolnej

- program artystyczny

- otwarcie Izby Historii i Tradycji LZN

- spotkania w klasach

20.00 - Bal. /tylko z zaproszeniami/

Uwaga: godz. 9.00-12.00 rejestracja uczestników Zjazdu w szkole.

Jubileusz 70-lecia - informacje dotyczące Balu i noclegów w Rezydencji Rosato  oraz w Szkolnym Schronisku LZN.

1. Nocleg - Rezydencja Rosato

Rezydencja Rosato mieści się na skrzyżowaniu al. Jana III Sobieskiego i ul. Odolanowskiej na granicy Wrocław - Mirków /dawny Marianów/.

www.rezydencjarosato.wroclaw.pl

email: kontakt@rezydencjarosato.wroclaw.pl

tel. +48 604 068 515

Już od dzisiaj możecie Państwo rezerwować noclegi w Rezydencji Rosato /rezerwacja osobiście/ drogą mailową lub telefoniczną z informacją - "70-lecie LZN".

- Doba hotelowa trwa od godz. 12.00.

- Pokój 2-osobowy - 170 zł za dobę ze śniadaniem /7.00 - 10.00/

- Pokój 1-osobowy - 139 zł za dobę ze śniadaniem /7.00  10.00/

2. Nocleg - Szkolne Schronisko LZN

Można też rezerwować noclegi na Zjazd 70-lecia LZN w Szkolnym Schronisku, codziennie w godz. 17.00 - 10.00 rano, mailowo: lznschronisko@gmail.com lub telefonicznie: 71/ 345 73 96

pokoje: 1-2 os. - 36 zł od osoby + 12 zł pościel

2-4 os. - 30 zł od osoby + 12 zł pościel

4-6 os. - 27 zł od osoby + 12 zł pościel

1-8 os. - j.w.

1 - 10 os. - j.w.

Informacje dotyczące ANKIET

Informujemy, że w dalszym ciągu przyjmujemy ankiety i wpłaty. To jest 70-lecie szkoły i bez Waszej obecności uroczystości nie miałyby sensu. Prosimy jednak o szybsze podejmowanie decyzji ze względów organizacyjno-logistycznych. Ważne - proszę wpisujcie swoje adresy pocztowe - zaproszenie przyjdą pocztą, a także telefony i maile, potrzebne do bieżących kontaktów.

Poinformujcie również koleżanki i kolegów.

Bal - odbędzie się w nowym obiekcie restauracyjnym połączonym z hotelem na granicy Psiego Pola.

O szczegółach poinformujemy w stosownym czasie. Natomiast możemy zapewnić, że nie obowiązują fraki i długie suknie, a bal traktujcie jako miłe spotkanie towarzyskie uświetnione dobrą muzyką

Już niedługo – 8 października 2016 roku – szkoła nasza obchodzić będzie swoje 70-lecie. Można powiedzieć, jakżeż ten czas leci. Tyle lat, tyle zawodów, kierunków kształcenia, tak wielu uczniów – wybitnych, zaangażowanych, o tak wielu różnych zainteresowaniach, umiejętnościach i pasjach.  Dla niektórych te pasje stały się podstawą ich zawodów.

Mury LZN opuściło  ponad 15 tysięcy młodych ludzi, dlatego to nie tylko święto szkoły, ale przede wszystkim Wasze. W murach szkoły, w ciągu – trzech, czterech, pięciu lub więcej lat, pozostawiliście ślady, a i szkoła odcisnęła swoje piętno.

Niezależnie od dalszych wyborów dróg życiowych, wielu z Was wraca pamięcią do minionych lat, identyfikując się z miejscami, nauczycielami, kolegami i przyjaciółmi.

Zapraszamy Was Wszystkich do aktywnego udziału w obchodach 70-lecia Lotniczych Zakładów Naukowych, jednocześnie prosimy o wypełnienie Ankiety. Pozwoli ona nam na odpowiednie przygotowanie uroczystości z wszystkimi jej aspektami.

Ankieta dla Absolwenta

Wypełnioną Ankietę prosimy odesłać na adres szkoły lub drogą mailową – szkolalzn@poczta.fm lub na adres Stowarzyszenia Absolwentów – stowarzyszenie_lzn@poczta.fm z dopiskiem „Ankieta – 70-lecie”.

Copyright by www.stowarzyszenieabsolwentowlzn.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.
Projekt i CMS: d4u.pl